محورهای تخصصی

 | تاریخ ارسال: 1403/4/5 | 
- کاهش و بازیافت ضایعات صنایع غذایی
- روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
- کنترل بهداشت و کیفیت غذا
- غذاهای مفید، پری بیوتیک و پروبیوتیک
- کاربرد اسانس ها و عصاره های طبیعی در صنایع غذایی
- ترکیبات ضد تغذیه ای موجود در غذا
- امنیت و ایمنی غذایی
- بحران آب و صنایع غذایی
- غنی سازی مواد غذایی
- فناوری نانو و بیوتکنولوژی نانو در صنایع غذایی
- میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
- راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
- فرمولاسیون غذا
- صنعت فرآورده های گوشتی
- صنایع تولید غلات
- صنایع بسته بندی مواد غذایی
- صنایع لبنیات
- صنایع نفت
- سایر تحقیقات جدید در صنایع غذایی
 



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 898 بار   |   دفعات چاپ: 114 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر


پوستر جشنواره

تاریخ های مهم

  • مهلت ارسال مقاله کامل (بدون تاخیر) :  20 شهریور 1403
  • مهلت ارسال مقاله کامل( با تاخیر):31 شهریور 1403
  • زمان برگزاری کنگره:25و26 مهر 1403

حامیان خارجی

            

اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.

آمار سایت

  • كل کاربران ثبت شده: 706 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 7 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 281542 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 163 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سی امين کنگره ملی و پنجمين کنگره بين المللی علوم و صنايع غذايی ايران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق