اهداف

 | تاریخ ارسال: 1403/4/5 | 
تلاش برای برقراری ارتباط و ایجاد تشکل میان واحدهای صنعتی، متخصصین، کارشناسان، اساتید، اندیشمندان و دانشجویان مرتبط. تلاش برای حمایت از گروه‌ها و صنایعی که در این عرصه فعالیت دارند.تلاش برای همگام کردن صنعت غذای ایران با فنّاوری روز دنیا و آشنایی متخصصین و صاحب‌نظران. تلاش برای ارتقاء سطح علمی این صنعت و زمینه‌سازی جهت نوآوری. تلاش برای اطلاع‌رسانی تمامی اعضای خانواده صنایع غذایی از تحولات و همه آنچه در صنعت غذای کشور رخ می‌دهد.تلاش برای برقراری ارتباط و ایجاد تشکل میان واحدهای صنعتی، متخصصین، کارشناسان، اساتید، اندیشمندان و دانشجویان مرتبط. تلاش برای حمایت از گروه‌ها و صنایعی که در این عرصه فعالیت دارند.تلاش برای همگام کردن صنعت غذای ایران با فنّاوری روز دنیا و آشنایی متخصصین و صاحب‌نظران. تلاش برای ارتقاء سطح علمی این صنعت و زمینه‌سازی جهت نوآوری. تلاش برای اطلاع‌رسانی تمامی اعضای خانواده صنایع غذایی از تحولات و همه آنچه در صنعت غذای کشور رخ می‌دهد

دفعات مشاهده: 367 بار   |   دفعات چاپ: 61 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

پوستر جشنواره

تاریخ های مهم

  • مهلت ارسال مقاله کامل (بدون تاخیر) :  20 شهریور 1403
  • مهلت ارسال مقاله کامل( با تاخیر):31 شهریور 1403
  • زمان برگزاری کنگره:25و26 مهر 1403

حامیان خارجی

            

اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.

آمار سایت

  • كل کاربران ثبت شده: 633 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 2 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 9 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 205093 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 6590 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سی امين کنگره ملی و پنجمين کنگره بين المللی علوم و صنايع غذايی ايران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق