بایگانی بخش

| جستجوی پیشرفته | تعداد کل مطالب: 25 | تعداد کل بازدید های مطالب: 24,807 |
نمایش مطالب منتشر شده از تاریخ   تا تاریخ


:: نحوه دریافت گواهی ها - 1403/7/29 -
:: حضور به صورت مجازی - 1403/7/23 -
:: اخذ کارت ثبت نام برای شرکت کنندگان حضوری - 1403/7/23 -
:: لینک شرکت مجازی در کنگره - 1403/7/23 -
:: لینک شرکت مجازی در کنگره - 1403/7/23 -
:: دانلود کتابچه زمان بندی - 1403/7/22 -
:: ارسال فایل ارائه سخرانی ها - 1403/7/8 -
:: پرداخت هزینه مقالات پذیرش شده تا ۵ مهر ماه - 1403/6/31 -
:: کمیته اجرایی - 1403/6/21 -
:: حامیان مالی - 1403/6/21 -
:: عضویت در کانال های اطلاع رسانی کنگره - 1403/6/18 -
:: چاپ مقالات برتر در مجله Applied Food Biotechnology - 1403/5/23 -
:: فرم اجاره غرفه - 1403/5/7 -
:: تفاهم نامه های اسپانسری - 1403/5/7 -
:: خبر - 1403/4/11 -
:: حامیان معنوی - 1403/4/11 -
:: سخنرانان کلیدی - 1403/4/11 -
:: کمیته علمی - 1403/4/11 -
:: هزینه های ثبت نام - 1403/4/8 -
:: فایل آموزش نگارش مقالات - 1403/4/7 -
:: تماس با - 1403/4/5 -
:: مقدمه - 1403/4/5 -
:: محورهای تخصصی - 1403/4/5 -
:: اهداف - 1403/4/5 -
:: برگزار کنندگان - 1403/4/5 -

پوستر جشنواره

تاریخ های مهم

  • مهلت ارسال مقاله کامل (بدون تاخیر) :  20 شهریور 1403
  • مهلت ارسال مقاله کامل( با تاخیر):31 شهریور 1403
  • زمان برگزاری کنگره:25و26 مهر 1403

حامیان خارجی

            

اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.

آمار سایت

  • كل کاربران ثبت شده: 707 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 2 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 287543 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 114 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سی امين کنگره ملی و پنجمين کنگره بين المللی علوم و صنايع غذايی ايران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق