محورهای تخصصی
 | تاریخ ارسال: 1403/4/5 | 
          
          
              - کاهش و بازیافت ضایعات صنایع غذایی
- روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
- کنترل بهداشت و کیفیت غذا
- غذاهای مفید، پری بیوتیک و پروبیوتیک
- کاربرد اسانس ها و عصاره های طبیعی در صنایع غذایی
- ترکیبات ضد تغذیه ای موجود در غذا
- امنیت و ایمنی غذایی
- بحران آب و صنایع غذایی
- غنی سازی مواد غذایی
- فناوری نانو و بیوتکنولوژی نانو در صنایع غذایی
- میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
- راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
- فرمولاسیون غذا
- صنعت فرآورده های گوشتی
- صنایع تولید غلات
- صنایع بسته بندی مواد غذایی
- صنایع لبنیات
- صنایع نفت
- سایر تحقیقات جدید در صنایع غذایی
 
              
          - روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
- کنترل بهداشت و کیفیت غذا
- غذاهای مفید، پری بیوتیک و پروبیوتیک
- کاربرد اسانس ها و عصاره های طبیعی در صنایع غذایی
- ترکیبات ضد تغذیه ای موجود در غذا
- امنیت و ایمنی غذایی
- بحران آب و صنایع غذایی
- غنی سازی مواد غذایی
- فناوری نانو و بیوتکنولوژی نانو در صنایع غذایی
- میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
- راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
- فرمولاسیون غذا
- صنعت فرآورده های گوشتی
- صنایع تولید غلات
- صنایع بسته بندی مواد غذایی
- صنایع لبنیات
- صنایع نفت
- سایر تحقیقات جدید در صنایع غذایی
دفعات مشاهده: 1720 بار   |    دفعات چاپ: 392 بار   |    دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |  
           0 نظر 
          
        پوستر جشنواره

تاریخ های مهم
- مهلت ارسال مقاله کامل (بدون تاخیر) : 20 شهریور 1403
 - مهلت ارسال مقاله کامل( با تاخیر):31 شهریور 1403
 - زمان برگزاری کنگره:25و26 مهر 1403
 
اشتراک در خبرنامه
لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.
آمار سایت
- كل کاربران ثبت شده: 713 کاربر
 - کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
 - ميهمانان در حال بازديد: 9 کاربر
 - تمام بازديدها: 353474 بازدید
 - بازديد 24 ساعت قبل: 240 بازدید
 







.jpg)
.jpeg)