سی امين کنگره ملی و پنجمين کنگره بين المللی علوم و صنايع غذايی ايران- اهداف
اهداف

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1403/4/5 | 
تلاش برای برقراری ارتباط و ایجاد تشکل میان واحدهای صنعتی، متخصصین، کارشناسان، اساتید، اندیشمندان و دانشجویان مرتبط. تلاش برای حمایت از گروه‌ها و صنایعی که در این عرصه فعالیت دارند.تلاش برای همگام کردن صنعت غذای ایران با فنّاوری روز دنیا و آشنایی متخصصین و صاحب‌نظران. تلاش برای ارتقاء سطح علمی این صنعت و زمینه‌سازی جهت نوآوری. تلاش برای اطلاع‌رسانی تمامی اعضای خانواده صنایع غذایی از تحولات و همه آنچه در صنعت غذای کشور رخ می‌دهد.تلاش برای برقراری ارتباط و ایجاد تشکل میان واحدهای صنعتی، متخصصین، کارشناسان، اساتید، اندیشمندان و دانشجویان مرتبط. تلاش برای حمایت از گروه‌ها و صنایعی که در این عرصه فعالیت دارند.تلاش برای همگام کردن صنعت غذای ایران با فنّاوری روز دنیا و آشنایی متخصصین و صاحب‌نظران. تلاش برای ارتقاء سطح علمی این صنعت و زمینه‌سازی جهت نوآوری. تلاش برای اطلاع‌رسانی تمامی اعضای خانواده صنایع غذایی از تحولات و همه آنچه در صنعت غذای کشور رخ می‌دهد
نشانی مطلب در وبگاه سی امين کنگره ملی و پنجمين کنگره بين المللی علوم و صنايع غذايی ايران:
http://localhost/conf_03/find-1.52.11.fa.html
برگشت به اصل مطلب