به استحضار کلیه علاقه مندان شرکت در پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، به عنوان یکی از پر مخاطبترین کنگرههای بینالمللی در موضوع غذا میرساند در پی رایزنیهای انجام شده از طرف ریاست محترم انجمن و ریاست محترم کنگره، با مجله انگلیسی زبان:
"Applied Food Biotechnology" Impact Factor ۲.۶ (Q۲-Food Science & Technology)
مقرر شد جهت ارتقا سطح کیفی مقالات از نویسندگان مقالات برتر که از طرف هیات محترم داوران و کمیته محترم علمی کنگره و پس از برگزاری کنگره تعیین خواهند شد، جهت چاپ مقاله کامل در محورهای مجله دعوت به عمل آید. شایان ذکر است این مجله پس از دریافت اولین ضریب تاثیر از موسسه کلاریویت آنالیتیکس معادل ۴/۱ در ژوئن ۲۰۲۳ و علیرغم کاهش ضریب تاثیر اکثریت مجلات بین المللی با افتخار در ژوئن ۲۰۲۴ ضریب تاثیر ۶/۲ را دریافت نموده است. لذا از کلیه علاقه مندان دعوت میشود از هم اکنون ارایه مقاله خود را به نحوی شایسته مدیریت نمایند تا به عنوان مقاله برتر انتخاب شوند.
|