سی امين کنگره ملی و پنجمين کنگره بين المللی علوم و صنايع غذايی ايران- مقدمه
مقدمه

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1403/4/5 | 

 بنا به ضرورت ایجاد تشکلی در بخش صنایع غذایی کشور در سال ۱۳۶۴ با همفکری و همت تعدادی از اساتید، متخصصین و مسئولان مرتبط بخشهای دولتی و خصوصی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران پایه ریزی شد و با تایید اولین کنگره ملی صنایع غذایی دال بر ضرورت موجودیت آن، فعالیت خود را آغاز کرد.

همکاری، همیاری و اعتقاد اعضاء به ویژه در بخشهای صنعت و دانشگاه موجب تعالی این انجمن شد به نحوی که امروز این تشکل با انجام خدماتی در عرصه صنعت غذای کشور به عنوان یک مرجع غیر دولتی مورد اعتماد مسئولان مرتبط با آن اعم از سازمانهای دولتی، بخش صنعت، متخصصین و سایر دست اندرکاران شناخته می شود.
نشانی مطلب در وبگاه سی امين کنگره ملی و پنجمين کنگره بين المللی علوم و صنايع غذايی ايران:
http://localhost/conf_03/find-1.51.13.fa.html
برگشت به اصل مطلب