| تاریخ ارسال: 1403/5/23 |
به استحضار کلیه علاقه مندان شرکت در پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، به عنوان یکی از پر مخاطبترین کنگرههای بینالمللی در موضوع غذا میرساند در پی رایزنیهای انجام شده از طرف ریاست محترم انجمن و ریاست محترم کنگره، با مجله انگلیسی زبان:
"Applied Food Biotechnology" Impact Factor ۲.۶ (Q۲-Food Science & Technology)
"Applied Food Biotechnology" Impact Factor ۲.۶ (Q۲-Food Science & Technology)
مقرر شد جهت ارتقا سطح کیفی مقالات از نویسندگان مقالات برتر که از طرف هیات محترم داوران و کمیته محترم علمی کنگره و پس از برگزاری کنگره تعیین خواهند شد، جهت چاپ مقاله کامل در محورهای مجله دعوت به عمل آید. شایان ذکر است این مجله پس از دریافت اولین ضریب تاثیر از موسسه کلاریویت آنالیتیکس معادل ۴/۱ در ژوئن ۲۰۲۳ و علیرغم کاهش ضریب تاثیر اکثریت مجلات بین المللی با افتخار در ژوئن ۲۰۲۴ ضریب تاثیر ۶/۲ را دریافت نموده است. لذا از کلیه علاقه مندان دعوت میشود از هم اکنون ارایه مقاله خود را به نحوی شایسته مدیریت نمایند تا به عنوان مقاله برتر انتخاب شوند.
مطالب مشابه
دفعات مشاهده: 1049 بار |
دفعات چاپ: 115 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر
پوستر جشنواره
تاریخ های مهم
- مهلت ارسال مقاله کامل (بدون تاخیر) : 20 شهریور 1403
- مهلت ارسال مقاله کامل( با تاخیر):31 شهریور 1403
- زمان برگزاری کنگره:25و26 مهر 1403
اشتراک در خبرنامه
لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.
آمار سایت
- كل کاربران ثبت شده: 706 کاربر
- کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
- ميهمانان در حال بازديد: 5 کاربر
- تمام بازديدها: 280606 بازدید
- بازديد 24 ساعت قبل: 127 بازدید