مقدمه

 | تاریخ ارسال: 1403/4/5 | 

 بنا به ضرورت ایجاد تشکلی در بخش صنایع غذایی کشور در سال ۱۳۶۴ با همفکری و همت تعدادی از اساتید، متخصصین و مسئولان مرتبط بخشهای دولتی و خصوصی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران پایه ریزی شد و با تایید اولین کنگره ملی صنایع غذایی دال بر ضرورت موجودیت آن، فعالیت خود را آغاز کرد.

همکاری، همیاری و اعتقاد اعضاء به ویژه در بخشهای صنعت و دانشگاه موجب تعالی این انجمن شد به نحوی که امروز این تشکل با انجام خدماتی در عرصه صنعت غذای کشور به عنوان یک مرجع غیر دولتی مورد اعتماد مسئولان مرتبط با آن اعم از سازمانهای دولتی، بخش صنعت، متخصصین و سایر دست اندرکاران شناخته می شود.



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 568 بار   |   دفعات چاپ: 94 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر


پوستر جشنواره

تاریخ های مهم

  • مهلت ارسال مقاله کامل (بدون تاخیر) :  20 شهریور 1403
  • مهلت ارسال مقاله کامل( با تاخیر):31 شهریور 1403
  • زمان برگزاری کنگره:25و26 مهر 1403

حامیان خارجی

            

اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.

آمار سایت

  • كل کاربران ثبت شده: 704 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 15 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 266920 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 349 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سی امين کنگره ملی و پنجمين کنگره بين المللی علوم و صنايع غذايی ايران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق